3a divisió FEF

L’Escala comença la segona volta a casa contra el Reus

3a divisió FEF Els d’Aday Benítez reben el Reus, equip en zona de play-off, aquest migdia (12:30 h)

L’Escala comença la segona volta al Nou Miramar aquest migdia (12:30 h). Els d’Aday Benítez tenen una cita amb el Reus, equip que no tenia com a objectiu l’ascens, però que els resultats l’estan empenyent a plantejar-s’ho.

El conjunt roig-i-negre arriba havent tancat una segona volta amb 8 victòries, 3 empats i 6 derrotes, que els han valgut per situar-se en zona de play-off en 14 de les 17 jornades competides fins ara. Justament una d’aquestes vuit victòries és la primera de la temporada contra l’Escala, que els tarragonins van arrasar amb un 4-0. L’última jornada dels visitants van aconseguir una victòria a Riudarenes contra el Girona B per la mínima. El tècnic reusenc, Marc Carrasco, confia a tornar del nou Miramar també amb els 3 punts, i iniciar una nova bona dinàmica, perquè els partits que precedien la victòria de la jornada passada eren tres derrotes.

Els escalencs, no són els mateixos del 4-0 del primer partit del curs. Des de l’arribada d’Aday han mostrat un joc ofensiu que ha espantat els equips tant de la zona baixa com al de la zona alta, confien també a sumar els tres punts per allunyar-se del descens, que tenen actualment a només tres punts. Tres punts que no fan justícia al bon paper que està demostrant l’equip en les últims matxs. Els darrers tres enfrontaments han donat dos empats i una victòria als anxovencs. Un dels empats, el van rascar contra l’Olot, actual líder, després de remuntar un 0-2 al Nou Miramar. I l’última jornada van remuntar un 0-1 per acabar-lo convertint en un 3-2 contra la Rapitenca.

Aquest migdia, l’Escala comença la segona volta sense el segon porter Marc Quer, però amb l’alta d’Isaac Vila per suplir-lo, procedent del Cornellà i en qualitat de cedit per una temporada i mitja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)