Victòria de pes de l’Escala contra el Reus (2-1)

3a divisió FEF. L’Escala.

L’Escala ha tombat a un dels equips més potents de la lliga, el Reus, en un Nou Miramar que ha patit fins al final (2-1). El conjunt dirigit per Aday Benítez ha fet valer els gols de Josu i Xumetra, aquest de penal, en la primera mitja hora de joc per tancar una victòria de prestigi contra el conjunt tarragoní.

Un dels jugadors més decisius del matx ha estat el porter local Nacho Ferreti que ha aturat dues ocasions molt perillososes del visitants als darrers minuts. El Reus ha retallat distàncies al minut 65 i ha posat contra les cordes a l’equip gironí que ha celebrat la segona victòria consecutiva i suma 22 punts i se situa a l’onzena posició de la taula.