L’Olot guanya de cap a cap

3a divisió FEF. El conjunt de Pedro Dólera venç al camp del Peralada en el duel gironí que donava inici a la segona volta gràcies a un gol matiner en el minut 1 i un altre en el minut 90

Peralada 0 Olot 2

PERALADA:Jonatan, Ferri López, Micaló (Pere Espuña, 12’), Romero, Cuatrecases, Gelmà (Iker Vázquez, 77’), Daniel (Caixas, 57’), Pol Gómez, Gallardo (Pol Marin, 57’), Llorenç (Medina, 77’) i Padilla.OLOT:Mourin, Blázquez (Marco Gil, 65’), Juvi, Barnils, Bigas, Terma (Ayala, 65’), Uri, Pedro del Campo, Marc Mas (Roquet, 89’), Urri i Maynau (Manzano, 78’).GOLS:0-1 (1’) Maynau. 0-2 (89’) Marc Mas.ÀRBITRE:Martin Varas.T.G.:Al visitant Urri.T.V.:Cap.

L’Olot va guanyar el duel gironí que donava el tret de sortida a la segona volta. Els homes de Dólera van sentenciar el partit amb un gol en el minut 1 i un altre en el 90. I la victòria donava els tres punts a l’Olot, i el lideratge en solitari, després de la derrota de l’Hospitalet. Per contra, els xampanyers encadenaven la segona derrota a casa, un escenari que no els deixa entrar en posicions de play-off d’ascens.

Feia només uns segons que l’àrbitre havia xiulat l’inici i els olotins, amb la primera acció del partit, ja obrien la llauna. Urri pentinava la pilota i la feia arribar a Marc Mas, que la deixava de cara per a Maynau i ho finalitzava amb un xut que deixava sense possibilitats el porter xampanyer, Jonatan. El 0-1 en el primer minut de joc va marcar els 45 minuts restants. El Peralada no es va rendir i no va deixar dominar el partit als de la Garrotxa, però tampoc va espantar gaire Mourin.

Després de molts cops per part d’uns i altres, el local Micaló va haver d’abandonar el terreny de joc per lesió en el minut 12 i el va substituir Pere Espuña. Els alt-empordanesos van pagar car haver-se despertat tard, i els olotins, tot i que van patir per mantenir l’avantatge, el gol matiner i l’efectivitat defensiva els van deixar marxar als vestidors guanyant.

La segona meitat va començar ben bé com havia acabat la primera. Amb un Olot amb ganes de sentenciar el partit, però amb la calma de tenir avantatge, i un Peralada ja despert i amb la pressió d’haver de marcar tant sí com no per poder esgarrapar algun punt. Els d’Àlex Marsal van sortir fent un pas endavant i Mourin va haver de treballar més en el segon temps. Els olotins, però, també van arribar a l’àrea de Jonatan. Mas i Urri, els principals protagonistes de les accions, tot i que totes van marxar desviades. Maynau, autor del primer gol, es va afegir als intents abans que fos substituït per Manzano.

Arribats al minut 80, la pressió de perdre un duel gironí a casa, i el segon partit consecutiu, va començar a escalfar l’ambient del municipal de Peralada, cosa que també va passar al camp, on les ocasions van deixar de ser les protagonistes i es va donar pas a la tensió, les faltes i alguna targeta. I quan semblava que el resultat ja no es mouria més, l’Olot ho va acabar d’arrodonir amb una diana del seu màxim golejador, Marc Mas. I ja no hi va haver temps per a més.