3a divisió FEF

El líder torna al Municipal

El conjunt de Pedro Dólera rep la Pobla (16:30h) després de dos jornades consecutives a domicili

L’Olot torna al Municipal per disputar la 19a jornada de lliga davant els seus aficionats. Els homes de Dólera rebran la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic, aquesta tarda (16:30h).

Els tarragonins arriben a la Garrotxa amb 25 punts que els situen com a desens en ma classificació. Però amb l’enfortiment del mercat d’hivern i el rodatge d’alguns jugadors que han pujat a entrenar amb el primer equip, la Pobla que trepitjarà aquesta tarda el camp de l’Olot, no és la mateixa que la de la primera volta. L’equip d’Adalfo Baines ha deixat plasmat el canvi en els últims dos partits on han guanyat tant al Mollerussa per 3-1, com a l’Hospitalet, en aquell moment líder, per 3-0. En l’anada contra els tarragonins, els de Dólera no van passar de l’empat (0-0).

L’Olot però també arriba amb molt bona dinàmica. Líders i havent firmat tres victòries consecutives els últims partits contra Vilafranca a casa, i als camps de la Montañesa i el Peralada. Resultats que els valen els 41 punts per ser primers i que els separen per 3 punts de l’Hospitalet, segon classificat.

Dólera té molt clara la dificultat: “La Pobla és l’equip més en forma de la lliga”. Però confia en l’equip i en que fent la seva feina s’enduran aquests “tres punts d’or”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)