3a divisió FEF

El Girona B buscarà la continuïtat d’una bona dinàmica a Vilassar de Mar

El conjunt de Sergi Mora visita el Municipal Xevi Ramon aquesta tarda (17h)

El Girona B buscarà seguir amb la bona dinàmica després que la setmana passada arribes l’esperada victòria amb un contundent 3-0 a Riudarenes contra el Tona. El filial blanc-i-vermell visitarà aquesta tarda (17h) el Vilassar de Mar per disputar la 19a jornada de lliga.

Els locals però, no ho posaran gens fàcil. Són els actuals quarts classificats en la taula acumulant 21 punts. Tot i això, les últimes jornades només han aconseguit rascar fos punts empatant contra el Badalona i el Tona a domicili. Quedant-nos només en els partits a casa, els maresmencs serien en la vuitena posició. En l’anada a Riudarenes van quedar 1-1.

Els gironins arriben amb l’embranzida de la victòria, més que necessària de la setmana passada. Una nova victòria, deixaria respirar una mica als de Sergi Mora que, actualment, estan a només un punt de la zona de descens, en 14 posició i amb 20 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)