L’Escala treu un bon punt de Tona (1-1)

Els anxovencs allarguen la bona dinàmica amb un gol de Pime i encadenen la cinquena jornada sense conèixer la derrota

L’Escala obté un punt meritori al camp del Tona, tercer classificat, gràcies a un gol de Pime i encadena cinc partits sense conèixer la derrota amb una ratxa positiva de dos triomfs i tres empats.

Els locals han tingut el domini de la pilota en els minuts inicials i la primera ocasió clara dels osonencs ha arribat ben aviat, quan Campayo ha estat a punt de rematar una pilota que duia perill (4’).

Tot i no gaudir del control del partit, els gironins han tingut un parell d’aproximacions. Bas ha rematat una centrada de Xumetra (19’) i Fortuny ha provat fortuna abans del descans (38’). En totes dues ocasions, el porter Aroca ha evitat el gol.

Les coses s’han complicat per als anxovencs a la represa, i és que el Tona s’ha avançat a l’hora de joc gràcies a una diana d’Escarrabill, que ha aprofitat un refús de Ferretti per enviar la pilota al fons de la xarxa (1-0, 60’).

Un cop rebut el cop, els escalencs s’han refet i han reaccionat ràpidament amb un gol de Pime, que ha rematat al segon pal (1-1, 73’). Poc temps després, el màxim golejador dels empordanesos (8) ha tornat a veure porteria, però l’acció ha quedat invalidada per fora de joc.

Amb aquest nou resultat positiu, el conjunt dirigit per Aday Benítez queda momentàniament quatre punts per sobre de la zona de descens, que marca el Vilafranca amb un partit menys disputat.