1a femenina

Jessica esgarrapa un punt per al Llevant les Planes a Tenerife (1-1)

El Llevant les Planes ha pogut sumar un punt en el tram final del partit que l’enfrontava al Tenerife, en territori insular (1-1). Les de Sant Joan Despí van haver de treballar i madurar el punt que si bé les manté a vuit punts del descens –el Granada va superar l’Athletic Club i retalla distàncies des de la part baixa–, impedeix a les catalanes trencar la ratxa de jornades sense guanyar. I és que, ja són vuit les jornades del Llevant les Planes sense vèncer, que ara encadena dos empats, contra l’Atlético i el Tenerife (1-1).

Ben aviat, el Tenerife s’ha avançat amb una diana de Monday que ha deixat glaçades a les jugadores dirigides per Ferran Cabello, que els ha costat aclimatar-se al fort vent que bufava a Tenerife.

El duel ha estat igualat amb alguna aproximació per part dels dos equips fins que en el 85, Jessica Martínez ha estat prou encertada per establir la igualada definitiva que permetia sumar un punt a les barcelonines i mantenir-se a una distància prou còmode de vuit punts amb el descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)