1a femenina

Victòria del Barça contra el cuer al ritme de Clàudia Pina (4-0)

Lliga F. Un doblet de la jugadora de Montcada i dos gols més de Graham Hansen i Esme Brugts certifiquen el quinzè triomf de les blaugrana en aquesta lliga

El Barça de Jonatan Giráldez continua sent una màquina fiable i ni tan sols els paranys de l’autocomplaença i l’excés de confiança acaben sent una amenaça real. Avui visitava el Johan un Sporting de Huelva que només havia guanyat un partit en tota la temporada i caure en la relaxació era una temptació, però per a aquest Barça no hi ha dies de vacances. Victòria plàcida al ritme de Clàudia Pina.

El Barça s’ha imposat per 4-0 en un partit que abans de la mitja hora de joc ja estava decidit. El doblet de Pina en sis minuts, entre el 20’ i el 26’, ha aplanat la victòria blaugrana. Dos gols a pilota aturada. El primer de falta directa i el segon des dels onze metres. El tercer gol ha estat obra de Carol Graham Hansen, que després de retallar la portera Mersnik, ha sentenciat. Gol important perquè és el gol 400 del Barça al Johan. I ja en el temps afegit, el quart, obra de la neerlandesa Esme Brugts. Quinzena victòria seguida en aquesta lliga.

Abans del partit, Marta Torrejón ha ofert als 3.898 espectadors presents avui al Johan el títol de la supercopa guanyat recentment.