Triomf d’ascens

3a divisió FEF. L’Olot remunta un 0-1 contra la Pobla en dos minuts (84’ i 86’) i manté el marge amb el segon

Olot 2 Pobla de Maf. 1

OLOT:Mourin, Marco Gil (Pablo Ufano, 55’), Barnils, Uri Ayala, Bigas (Marc Roquet, 55’), Juvanteny (Blázquez, 78’), Uri González, Pedro (Terma, 73’), Urri, Maynau i Marc Mas.POBLA DE MAFUMET:Gerard Font, Urbina, Hallebeek, Benítez (Querol, 61’), Céspedes (Montagut, 68’), Robledo, Arnau Sans, Guzmán (Pugi, 68’), Barragán, Torrents (Dani García, 78’) i Reynold (Grabulosa, 78’).GOLS:0-1 (35’) Barragán. 1-1 (84’) Marc Roquet. 2-1 (86’) Marc Mas.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:A Maynau i Uri González.PÚBLIC:940 espectadors.

L’Olot va demostrar que, tot i tenir un mal dia, pot vèncer a qualsevol i de la manera més inversemblant possible. Els de la Garrotxa van remuntar un 0-1 contra la Pobla de Mafumet en dos minuts màgics i gràcies a les dianes de Marc Roquet i Marc Mas (84’ i 86’). Els olotins mantenen el marge de tres punts respecte de l’Hospitalet i encadenen quatre victòries en el campionat.

La primera part va ser avorrida i plana, sense que cap dels dos equips imposés el ritme i gaudís d’ocasions. Això sí, l’Olot va avisar primer i molt d’hora amb un cop de cap de Barnils, que va marxar per damunt del travesser (5’). La Pobla també ho va fer amb un xut de Guzmán des de la llarga distància (9’), i el marcador no va variar fins al 35’, quan l’àrbitre va assenyalar un penal d’Uri Ayala molt protestat per la parròquia garrotxina. Barragán va ser l’encarregat d’executar des dels 11 metres i avançar una Pobla de Mafumet que arribava embalada a Olot i amb possibilitats de ficar-se dins del play-off.

Blázquez hi posa el joc

En la segona part, ni els canvis ofensius, ni el pas dels minuts van reactivar els de Dólera. Bigas va salvar el segon sota pals i, finalment, l’entrada de Blázquez per la dreta va ser clau. El de Besalú va posar dues pilotes a l’àrea que Roquet, primer (84’), i Marc Mas, després (86’), van endreçar a dins de la porteria rival per capgirar el marcador i fer com si no hagués passat res, en una tarda més aviat espessa en què podrien haver-se deixat algun punt pel camí.