1a divisió

Llorente, antídot contra el VAR

1a divisió. Sánchez Martínez i el VAR anul·len un gol a Savic en una altra acció polèmica favorable al Real Madrid i l’empat final deixa el Girona a dos punts dels blancs i el Barça, a vuit

Real Madrid 1 Atlético 1

REAL MADRID:Lunin, Lucas, Carvajal, Nacho, Mendy, Fede Valverde, Kroos, Camavinga, Bellingham (Dani Ceballos, 88’), Brahim Díaz (Joselu, 71’) i Rodrygo (Modric, 76’).ATLÉTICO:Oblak, Savic, Witsel, Hermoso, Marcos Llorente, De Paul (Pablo Barrios, 61’), Koke (Correa, 68’), Saúl (Samu Lino, 61’), Rodrigo Riquelme (Nahuel Molina, 46’), Griezmann i Morata (Memphis, 61’).GOLS:1-0 (20’) Brahim. 1-1 (93’) Marcos Llorente.ÀRBITRE:Sánchez Martínez.T.G.:A Hermoso, Koke, Saúl, Pablo Barrios i Memphis.PÚBLIC:76.732 espectadors al Santiago Bernabéu

Brahim Díaz va posar el gol del Madrid i el dinamisme, Sánchez Martínez i el VAR, la sal i el pebre i Marcos Llorente hi va aplicar la justícia poètica en el temps afegit.

Resum ràpid d’un derbi madrileny tacat per una altra polèmica arbitral. L’enèsima. El gol anul·lat a Savic torna a destapar les vergonyes a la casa blanca. L’acció va arribar tot just iniciar la segona part. El central serbi va empatar el derbi amb un gran gol de cap després d’un córner servit des de la dreta per Griezmann, però, per a incredulitat absoluta de Simeone, l’àrbitre el va anul·lar per un fora de joc posicional de Saúl, que segons el col·legiat i el VAR va obstaculitzar Lunin en l’acció. Un nou esperpent.

Fins aleshores, el Madrid havia estat millor i s’havia avançat amb un gol de Brahim, el substitut de Vinícius en l’onze. El brasiler va ser suplent per un problema a les cervicals durant l’escalfament i Brahim va ser el millor del Madrid. Però la fe de Llorente va tenir premi. En el minut 93, ho va capgirar tot. Una indecisió entre Carvajal i Nacho, ahir la parella improvisada de centrals, va ser aprofitada per Llorente per marcar de cap el gol de l’empat.

Amb aquest resultat, el Girona queda a dos punts del Madrid i el Barça, a vuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)