Més futbol

Comença el judici contra Dani Alves

El judici contra Dani Alves, per la suposada agressió sexual a una jove en una discoteca de Barcelona el 31 de desembre del 2022, ha començat a l’Audiència de Barcelona. No hi ha hagut acord previ entre les parts abans del començament del judici. L’exjugador del Barça, en presó preventiva des de fa més d’un any, s’enfronta a una possible pena de 12 anys de presó per agressió sexual i a una indemnització de 150.000 euros, que ja ha pagat, deu anys de llibertat vigilada i deu anys de prohibició o aproximació a la víctima, tal com recull l’agència ACN. Alves està en presó preventiva des de fa més d’un any.

El judici ha aixecat una gran expectació mediàtica, amb 270 periodistes acreditats. ’acusació particular demana dotze anys de presó i la fiscalia, nou. Alves, que ha canviat cinc vegades de versió, està en presó preventiva des del 20 de gener del 2023 i ha canviat dos cops d’advocat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)