1a femenina

Preocupació per Yasmin i debut de Melanie en l’empat del Llevant Les Planes (1-1)

El Llevant Les Planes ha empatat contra l’Eibar (1-1) un partit marcat inicialment pel debut de Melanie Serrano però sobretot per la preocupació pel cop que s’ha endut Yasmin Mrabet. La capitana ha hagut de sortir en llitera, i fins i tot hi ha hagut uns minuts d’incertesa sobre la continuïtat del partit.

Les basques han sorprès el conjunt de Ferran Caballo amb un gol d’Ane Campos quan només s’havien jugat nou minuts. El 0-1 ha condicionat la primera part, amb les locals espesses i l’Eibar tenint algunes arribades per ampliar la renda. Només una centrada de Bárbara Latorre ha inquietat la portera visitant abans del descans.

Cabello ha fet canvis al descans i ha fet entrar tant Melanie Serrano, que debutava, com Irina Uribe, que ha liderat la millora ofensiva.

Yasmin Mrabet ha hagut d’abandonar el camp en llitera després d’un cop amb una rival. Ha estat en la falta que ha precedit l’empat de Jéssica Martínez, amb un magistral llançament directe que ha entrat per l’escaire (81’). El partit s’ha acabat, tot i que les jugadores s’han arribat a plantejar deixar-ho preocupades per Yasmin. El partit s’ha acabat reprenent i no hi ha hagut més moviments en els onze minuts de temps afegit, tot i que els dos equips han generat arribades.