3a divisió FEF

L’Olot és més líder

3a divisió FEF. Un gol de Barnils dona el cinquè triomf consecutiu

FE Grama 0 UE Olot 1

GRAMA:Sergio, Juan Carlos, Oumar, Rosales (Palomeque, 74’), Padilla (Aliou, 62’), Diakhaby, Pol (Galeano, 62’), Martí (Ñito, 85’), Peris, Julián, Pradas (Padillo, 74’)OLOT:Mourin, Maynau (Ufano, 81’), Barnils, Juvanteny, Ayala, Terma (Roquet, 63’), Mas, Urri, Del Campo, Oriol, Bigas.GOLS:0-1 (71’) Barnils.ÀRBITRE:Aguilar Prat.TG:Als locals Pradas, Diakhaby, Juan Carlos i Ñito, i als visitants Ayala, Roquet, Oriol i Bigas.

L’Olot és més líder després d’imposar-se a la FE Grama per la mínima a Can Peixauet amb un gol de Roger Barnils en un córner en la segona meitat. El conjunt garrotxí s’enfila fins als 47 punts, 6 més que l’Hospitalet, segon classificat.

Les ocasions clares de la primera meitat van ser per al bàndol visitant, amb un Maynau molt participatiu que ho va provar diverses vegades. La més clara, però, la va tenir Mas amb un potent xut llunyà que va impactar al travesser (9’). El davanter també va estar a prop d’obrir la llauna en rematar amb el cap una acció a pilota aturada executada per Pedro que es va perdre per sobre de la porteria (41’).

Després de la represa, els olotins van tornar a tenir possibilitats d’avançar-se amb un xut de Barnils des de ben lluny (46’) i una rematada d’Urri dins l’àrea que Sergio va aturar en una mostra de bons reflexos (63’).

Després de tenir-les de tots colors, la insistència dels de Pedro Dólera va trobar premi en una jugada d’estratègia. Maynau va servir un córner que Barnils, lliure de marca al punt de penal, va rematar de cap i la pilota va entrar per l’escaire (0-1, 71’).

En el tram final, Mourin va intervenir providencialment per evitar el gol de Peris, que a punt va estar d’empatar amb un xut a boca de canó (90’).

El resultat de l’Olot, l’únic equip del grup 5 de tercera FEF que encara no coneix la derrota fora de casa, amb set triomfs i quatre empats, permet refermar la condició de millor visitant, encadenar la cinquena victòria i la desena jornada sense perdre, en una ratxa amb què els garrotxins han sumat 26 dels últims 30 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)