1a divisió FEF

El Barça Atlètic s’endú el duel català davant el Sabadell (0-1)

Un brillant Astralaga sota pals ha permès al filial blaugrana sumar tres punts importants gràcies a un gol d’Unai Henrández

El Barça Atlètic guanya el duel català davant el Sabadell a la Nova Creu Alta (0-1) gràcies a una diana d’Unai Hernández. Els arlequinats han perdonat ocasions molt clares davant un enorme Astralaga i veuen com la il·lusió del filial per arribar a la zona play-off s’imposa a la necessitat dels locals per sortir de la zona de descens.

Ha estat molt igualada la primera meitat. Poques situacions clares de gol per dos equips que han volgut evitar les errades malgrat no renunciar a ser protagonistes. Moyano ho ha intentat pel Sabadell i Moha per part dels blaugranes, sense encert. Tampoc l’han trobat Abde ni Garrido en dos xuts llunyans.

A la segona part ha arribat l’espectacle d’Astralaga sota els pals del Barça Atlètic. Primer, després d’un refús a la bota d’un company que l’ha obligat a mostrar uns reflexos impressionants per evitar el primer del Sabadell sobre l’hora de joc. Més endavant ha salvat la vida a Faye. El central ha perdut una pilota criminal en sortida i ha deixat a Soto, molt ràpid, en un mà a mà que ha tornat a salvar el porter de Vizcaya.

I el possible 1 a 0 s’ha convertit en el 0 a 1. Els de Rafa Márquez han trenat una bona jugada que ha acabat amb una bona assistència des de la línia de fons d’Aleix Garrido per Unai Hernández. L’extrem badaloní l’ha enviat al fons de la xarxa connectant un bon xut ras. S’avançava el filial culé, però el show d’Astralaga no havia acabat. Sobre el minut 90, després d’una nova concessió defensiva visitant, Nando ha encarat la porteria i el seu llançament s’ha topat amb el blaugrana, que s’ha fet gegant per salvar la victòria.

Tres punts que se’n van cap al Johan Cruyff per un Barça Atlètic que encadena una dinàmica espectacular: ha sumat 10 punts dels últims 12. I es queda a tocar del play-off, a tan sols un punt del filial del Celta. L’altra cara de la moneda és un Sabadell que veu com s’ha quedat molt a prop de sumar, però que torna a encaixar una derrota cinc partits després i no guanya en els últims tres. Tot i això, seguirà a tan sols dos punts de sortir de les posicions de descens. Res d’alarmes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)