Més futbol

Quincy Promes, condemnat a 6 anys de presó

Un tribunal neerlandès va condemnar aquest dimecres Quincy Promes, futbolista de l’Spartak de Moscou i exjugador del Sevilla, a sis anys de presó per la seva implicació en el trànsit de més de 1.350 quilos de cocaïna en dos carregaments que van viatjar des del Brasil cap al port belga de Anvers el gener del 2020. La fiscalia neerlandesa havia sol·licitat nou anys de presó per a l’exjugador de l’Ajax, que té 32 anys, i es troba en aquests moments a Rússia, on juga per a l’Spartak de Moscou des del 2021.

L’acusat no va participar en el procés judicial perquè, segons els seus advocats, prioritza les “obligacions laborals” sobre la investigació criminal. A causa de la seva falta de cooperació amb la justícia, la policia mai no ho ha pogut interrogar sobre els fets que se li imputen i el tribunal el va condemnar en rebel·lia i en base a proves recopilades pels investigadors, encara que el seu equip de defensa sempre ha negat la seva implicació al narcotràfic.

L’any passat, la Justícia neerlandesa també va sentenciar Promes a un any i mig de presó per apunyalar i “causar greus lesions físiques” el seu cosí en un genoll durant una festa familiar el juliol del 2020. L’acusat ha apel·lat aquesta condemna i, en un cas civil la setmana passada, es va determinar que Promes ha de pagar una compensació a la víctima. L’Ajax, equip per al qual jugava l’internacional neerlandès quan va ser detingut el 2020, el va vendre dos mesos després a l’Spartak de Moscou per 8,5 milions d’euros més variables, gairebé la meitat dels 15,7 més variables que va pagar al Sevilla, equip en què va militar durant la temporada 2018/19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)