Ligue 1

‘Fumata’... blanca?

Futbol internacional. Kylian Mbappé comunica al PSG que marxarà a final de curs

Kylian Mbappé no continuarà en el PSG la propera temporada. D’acord amb diversos mitjans europeus i també estatals, l’astre francès va comunicar ahir mateix a Nasser al-Khelaïfi, el president del club parisenc, que no renovarà, i marxarà lliure a final de curs. Mbappé tenia l’opció de seguir una campanya més, fins al 2025, activant una clàusula del contracte, però ha decidit posar punt final a l’etapa a París, on va aterrar l’estiu del 2018, a canvi de 180 milions d’euros procedent del Mònaco. Està previst que l’entitat propietat de Qatar i el futbolista de 25 anys anunciïn la decisió de manera pública en els propers dies.

Ara, queda per veure quin serà el destí del davanter, amb l’interès del Real Madrid, sempre en l’horitzó. El club presidit per Florentino Pérez fa molts anys que li va al darrere, sempre sense èxit, en un serial que sembla interminable. Ja s’hi va interessar el 2018, però va posar rumb a París; l’estiu del 2021 també ho va intentar arribant a posar sobre la taula 200 milions d’euros que el PSG va refusar, i l’última va ser el 2022, quan acabava contracte, com ara, i tot feia entreveure que acabaria de blanc però Mbappé, finalment, va renovar i va quedar-se a França.

EL REAL MADRID

Ara està per veure quin serà el destí del davanter, amb el club blanc sempre a l’horitzó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)