1a divisió FEF

El Cornellà no passa de l’empat contra el Logroñés (0-0)

El conjunt dirigit per Gonzalo Riutort no pot superar un rival directe de la part baixa tot i gaudir de superioritat numèrica des de la primera part

El Cornellà no passa de l’empat a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava davant el Logroñés (0-0), en un enfrontament directe entre dos equips de la part baixa en què s’han imposat les defenses.

Als catalans els hi ha costat generar ocasions de perill en una primera meitat ensopida i de poques arribades. La més clara ha arribat passada la mitja hora i ha estat pel bàndol visitant. Schmerböck ha provat de sorprendre amb un xut amb rosca des del vèrtex de l’àrea que ha obligat Miño a fer una bona estirada, i en la jugada posterior, Salado ha rematat de cap una centrada des de l’esquerra de Ferni que ha sortit desviada (31’).

Al conjunt cornellanenc se li han posat les coses de cara quan Curro ha deixat als visitants en inferioritat numèrica per doble amonestació després d’una entrada sobre Mendes abans del descans (36’).

A la represa, els verds han tingut la primera ocasió perillosa amb un xut de Canario des de ben lluny que ha sortit llepant el pal (56’). Minuts més tard, primer ha estat Mendes qui l’ha tingut en rematar amb el cap una centrada d’Andreu des de la dreta que ha sortit desviada per ben poc (68’), i després, Gonpi ho ha intentat amb un xut bombejat amb la cama esquerra (72’).

Tot i posar tota la pólvora ofensiva que tenia a la banqueta sobre el terreny de joc i gaudir de superioritat numèrica durant més de la meitat del partit, els canvis de Gonzalo Riutort no han servit per obrir la llauna, tampoc a pilota aturada, i el seu equip s’ha quedat sense veure porteria davant el conjunt més golejat del grup 1 de primera FEF (37).

L’empat sense gols davant el Logroñés deixa el Cornellà amb 26 punts, momentàniament quatre per sobre de la zona de descens, a falta de concretar-se la resta de resultats de la jornada 24. Els verds, a més, encadenen tres partits sense conèixer la derrota i sumen cinc punts dels últims nou en joc.