Carles Garrido fa fort el Girona a Riudarenes i dilueix el Vilafranca (7-3)

Carles Garrido sense aturador a Riudarenes. El Girona B s’ha tornat a fer fort imposant-se al Vilafranca amb un contundent 7-3, amb sis dianes de Garrido.Els gironins han sortit amb el mateix xip que l’últim partit a Riudarenes, on es van imposar el Tona per 3-0. Prenent la iniciativa i mantenint la possessió, han estat els clars dominadors del partit. El primer quart d’hora, però, el Vilafranca no ha sucumbit i amb un bon bloc defensiu han tret les primeres ocasions de Carles Garrido i Miguel. Però poc han tardat els de Sergi Mora en superar la defensa dels penedesencs. Carles Garrido ha robat la cartera a Dani Rubio i ha firmat el primer gol dels locals (20’). El filial blanc-i-vermell ha continuat insistint, fins que la persistència ha tornat a donar els seus fruits. Almena amb una bona jugada individual ha xutat directe al pal dret, l’ha refusat Varo sota pals,i Carles Garrido atent, ha estat l’encarregat de marcar la segona diana del partit i la segona personal (38’). Els visitants han volgut respondre abans de marxar el descans. Pedro Bilbao ha retallat distàncies al 44’, però els gironins avui no en tenien prou i han aprofitat el descompte per tornar a allunyar-se en el marcador amb el tercer gol de la mà d’Iker Almena (47’).Ni Carles Garrido ni el conjunt local en tenien tampoc prou tornant dels vestidors. Amb només tres minuts Garrido n’ha tingut prou per fer el quart (48’). I amb un minut més ho ha acabat de sentenciar amb el cinquè, que ja era el quart personal. Els penedesencs han provat de revertir la situació amb un triple canvi, però Carles Garrido avui no tenia aturador, i no ha tardat a marcar el sisè (60’) i el setè amb el cap (70’). Quan semblava que tot estava perdut pels visitants, Aumatell que ha entrat en el triple canvi, ha retallat distàncies de falta directa (78’). I encara ha tingut forces per més. Amb dos minuts de marge ha fet el tercer pel Vilafranca amb el cap. I amb el 7-3 al marcador ha acabat el partit a Riudarenes. De la mà de Carles Garrido el Girona B s’ha tornat a fer fort a Riudarenes i ha superat en la taula el Vilafranca.