1a divisió FEF

El Barça Atlètic guanya i assalta el play-off (3-1)

Els blaugranes es col·loquen quarts després d’imposar-se al Rayo Majadahonda amb gols de Faye, Naim i una diana brillant de Marc Guiu

El Barça Atlètic guanya al Rayo Majadahonda (3-1) al Johan Cruyff i se situa en places de promoció d’ascens a segona divisió. Els de Rafa Márquez han superat al conjunt madrileny amb una bona segona meitat i aconsegueixen arribar fins a la quarta plaça, superant al Celta Fortuna i la Cultural Leonesa.

Ha arrencat amb intensitat i ritme el filial culé, i Mika Faye ha acabat avançant els blaugranes després d’una centrada de Bernal que ha rematat des de l’interior de l’àrea (10’). Però ha reaccionat el Rayo Majadahonda, necessitat de punts per sortir de la zona de descens. Ha tardat tan sols deu minuts en empatar amb una diana de Rubén Enri. A partir d’aquest gol els de Rafa Márquez no han pogut generar gairebé res, no han estat gens còmodes.

Així ha estat fins a la segona meitat. Als cinc minuts de la represa Naim s’ha estrenat com a golejador del Barça en una falta lateral que ha servit i, després de no tocar ningú, s’ha acabat colant a la porteria defensada per Dani Martín. Ha estat superior el conjunt català al llarg del segon temps, però els madrilenys han estat capaços de crear perill quan ha arribat. Ambdós conjunts han pogut trobar el gol, i ha arribat el de la sentència.

Ha estat una obra d’art. Un córner llençat per Moha al primer pal l’ha enviat Marc Guiu al fons de la xarxa d’esperó per fer embogir els espectadors que hi havia a les graderies del Johan. Tres punts importants per no deixar escapar una nova oportunitat d’assaltar les places de play-off. Cinc jornades consecutives sense conèixer la derrota pels de Márquez, sumant quatre victòries 13 punts dels darrers 15 jugats. Il·lusionant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)