Champions

Millor per l’Inter

La jornada. L’equip ‘neroazzurro’ colpeja primer en l’eliminatòria i s’imposa a l’Atlético per la mínima. En l’altre duel, empat entre el PSV i el Dortmund

Inter 1 Atlético 0

INTER:Sommer; Pavard, De Vrij, Bastoni; Darmian (Dumfries, 69’), Barella, Çalhanoglu, Mkhitarian (Frattesi, 72’), Dimarco (Carlos Augusto, 69’); Lautaro (Alexis Sánchez, 88’) i Thuram (Arnautovic, 46’).ATLÉTICO:Oblak; Witsel, Giménez (Savic, 46’), Hermoso (Reinildo, 68’); Molina (Pablo Barrios, 68’), De Paul, Koke, Saúl (Morata, 54’), Lino; Llorente i Griezmann (Correa, 78’).GOLS:1-0 (79’) Arnautovic.ÀRBITRE:Istvan Kovacs (romanès).T.G.:als locals Frattesi i Carlos Augusto; Hermoso, Koke, Savic i Morata.T.V.:cap.

PSV 1 Dortmund 1

PSV EINDHOVEN:Benítez; Teze, Schouten, Boscagli (Obispo, 90’), Dest; Tillman, Veerman, Saibari (Mauro Junior, 83’); Bakayoko, De Jong i Lozano (Pepi, 75’).BORUSSIA DORTMUND:Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Malen (Özcan, 82’), Reus (Brandt, 62’), Sancho (Wolf, 68’); i Füllkrug (Moukoko, 82’).GOLS:0-1 (24’) Malen. 1-1 (56’) De Jong (p.).ÀRBITRE:Srdjan Jovanovic (serbi).T.G.:al local Lozano; i als visitants Schlotterbeck, Maatsen.T.V.:cap.

L’Inter va agafar l’avantatge en l’eliminatòria de vuitens contra l’Atlético, després d’imposar-se (1-0) ahir en l’anada disputada a Milà. Decidirà, doncs, el Metropolitano, després d’un partit d’anada a San Siro en què el conjunt colchonero encara la va pagar barata, ja que, si Lautaro Martínez o Marko Arnautovic, que van malbaratar ocasions clares, haguessin estat un pèl més afinats, el resultat hauria pogut ser més ampli per als neroazzurri.

I és que els italians no van encertar fins a la recta final del duel, quan precisament Arnautovic (79’) va rescabalar-se, caçant un refús d’Oblak en una nova oportunitat de Lautaro, originada per una errada grollera de Reinildo. Tot i que va ser un matx força tancat, l’equip entrenat per Diego Pablo Simeone va tenir molts més problemes per desplegar-se i generar que el de Simone Inzaghi, amb més ullal en els últims metres.

Inter - Atlético
Anada: 1-0 Tornada: 13/3 (21 h)
PSV - Dortmund
Anada: 1-1 Tornada: 13/3 (21 h)
Porto - Arsenal
Anada: avui, 21 h Tornada: 12/3 (21 h)
Nàpols - Barça
Anada: avui, 21 h Tornada: 12/3 (21 h)
Copenhaguen - Man. City
Anada: 1-3 Tornada: 6/3 (21 h)
Leipzig - Real Madrid
Anada: 0-1 Tornada: 6/3 (21 h)
PSG - Real Sociedad
Anada: 2-0 Tornada: 5/3 (21 h)
Lazio - Bayern
Anada: 1-0 Tornada: 5/3 (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)