1a divisió FEF

El Nàstic es deixa sorprendre pel cuer (0-2)

El Terol ha superat un Nàstic desconegut que encaixa la primera derrota de la temporada al Nou Estadi

El Nàstic de Tarragona ha perdut al Nou Estadi davant el Terol (0-2). El líder s’ha deixat sorprendre pel cuer de la categoria, que tan sols havia guanyat un partit en tota la temporada. De fet, els grana no havien perdut encara a casa i els aragonesos no havien vençut a domicili, però s’han trencat tots els registres en un xoc en el qual els locals s’han vist superats pel rival i la situació.

L’equip de Dani Vidal ha sortit bé al partit, amb la mentalitat d’anar a buscar porteria contrària i s’hi ha acostat amb perill en els primers minuts. Però, als deu d’arrencar, un error groller de Tirlea en un rebuig ha facilitat el gol de Borja Martínez per avançar el Terol. La diana visitant ha sorprès i ha fet molt mal al Nàstic. Ha tingut alguna opció per empatar, però les dues més clares les ha tingut l’últim classificat del grup. Ha perdonat la primera, però Borja Romero ha enviat la segona al fons de la xarxa just abans del descans.

Cop de realitat per un Nàstic que no s’ha aixecat a la segona meitat. Ha intentat revolucionar l’equip el tècnic grana amb tres canvis al descans, però sense efecte. No han existit opcions perquè el signe del partit canviés i l’equip més còmode sobre la gespa del Nou Estadi ha sigut el Terol.

És un cop dur pels de Tarragona, que deixen anar la primera plaça - la recupera la Ponferradina - i cauen per primera vegada a casa. Però també ha de ser un nou aprenentatge. La categoria no concedeix permisos ni llicències, de ningú i a ningú. El cuer, i molt lluny de la permanència, és capaç de desfer a un dels millors de la categoria.