El Peralada derrota el Tona i confirma la bona dinàmica (2-0)

L’equip xampanyer es desfà del conjunt osonenc amb dos gols de Gallardo i Jandro a pilota aturada, suma set punts dels últims nou i en queda a només un de la zona de play-off

El Peralada derrota la Fundació UE Tona amb dues dianes en accions a pilota aturada (2-0). La primera, obra de Gallardo, ha arribat just abans del descans, mentre que la de Jandro, sobre l’hora de partit. El triomf permet als alt-empordanesos sumar set punts dels últims nou i encadenar la segona victòria a casa.

Els xampanyers han dut la iniciativa en una primera meitat de poques aproximacions de perill. Cuatrecases ha rematat desviat una centrada de Dani Gómez (14’) i Jandro s’ha tret un potent xut ras des de la frontal de l’àrea que ha sortit llepant el pal (29’). Abans del temps afegit, i com ja es va produir a Reus la setmana passada, Gallardo ha avançat els locals a pilota aturada (1-0, 44’).

En la represa, els gironins han doblat l’avantatge en una nova jugada d’estratègia. En aquesta ocasió, el servei de cantonada l’ha servit Ferran i Jandro ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una rematada de cap (2-0, 60’).

Junior ha estat a prop d’ampliar encara més la renda dels verd-i-blancs quan feia ben pocs minuts que havia ingressat en el terreny de joc, però Aroca, el porter visitant, ha tret amb el peu el seu xut encreuat (68’).

Els osonencs només han pogut inquietar la porteria defensada per Jona Morilla amb un xut llunyà de Ribelles que l’exporter del Girona B ha aturat sense massa complicacions (81’).

Els peraladencs han hagut de jugar els darrers minuts amb un home menys, ja que la lesió de Cuatrecases ha arribat quan el tècnic Àlex Marsal ja havia esgotat les tres finestres de canvis (84’).

El resultat permet al Peralada col·locar-se en sisena posició i retallar-li tres punts al Tona, cinquè classificat, que marca la zona de promoció d’ascens, la qual ara queda a només un punt de distància. A més, l’equip es referma com un dels millors locals del grup 5 de tercera FEF, amb 25 punts sumats de 36 possibles.