Més futbol

Allargant el moment dolç amb el segell del Barça

Nations League. La selecció espanyola es proclama campiona de la Nations amb gols d’Aitana, MVP de la final, i Mariona. Alèxia no juga, però celebra

Espanya 2 França 0

ESPANYA:Cata Coll; Ona Batlle, Paredes, Laia Codina, Olga Carmona (Oihane, 68’); Laia Aleixandri, Aitana, Jenni Hermoso (Vicky López, 86’); Athenea (Eva Navarro, 73’), Paralluelo i Mariona.FRANÇA:Peyraud-Magnin; De Almeida, Lakrar, Mbock, Karchaoui; Henry (Dali, 58’), Geyoro, Diani (Dufour, 77’); Katoto (Cascarino, 58’), Le Sommer i Bacha (Majri, 77’).GOLS:1-0 (32’) Aitana. 2-0 (53’) Mariona.ÀRBITRE:Tess Olofsson (sueca).T.G.:a Ona Batlle i Diani.PÚBLIC:32.657 espectadors a La Cartuja de Sevilla.

La millor generació de la història continua en un núvol. Escassos sis mesos després de proclamar-se campiones del món a Austràlia i Nova Zelanda, les jugadores de la selecció espanyola han escrit una nova pàgina daurada. Divendres va ser el bitllet per a París, ahir va ser el títol de la Nations League. El combinat de Montse Tomé va superar França per 2-0 i gràcies als gols de dues jugadores del Barça, l’equip que forma part de la columna vertebral d’Espanya i sense el qual no s’entendrien els èxits de la selecció. Aitana Bonmatí, MVP de la final, i Mariona Caldentey van segellar el segon títol de la història del combinat espanyol davant 32.657 espectadors a La Cartuja. Un triomf merescut i en què, com era lògic, no va participar Alèxia. La capitana blaugrana no va jugar, però va celebrar el títol amb les companyes amb un somriure a la cara.

La Nations League és un èxit més d’un cicle que ha passat per tota una muntanya russa d’emocions en l’últim any i mig. Aitana deia fa uns dies que tenia la sensació que el mundial no havia servit per a res i que quedava molta feina per fer. I és cert, no s’avança. Elles, mentre esperen que el canvi es confirmi –que ho diguin a Mapi, Patri o Pina–, continuen parlant sobre la gespa i allargant un moment dolç i històric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)