3a divisió FEF

Duel gironí a Riudarenes

3a divisió FEF. El Girona B, lluitant per la salvació, i el Peralada, buscant entrar a play-off, es veuran les cares aquest migdia (12h)

Riudarenes acollirà aquest migdia (12h) un nou duel gironí. El Girona B rebrà el Peralada per disputar la jornada 23 de lliga.

Els xampanyers arriben amb 32 punts, en 6a posició i a només un punt d’entrar a play-off. Després d’un entrebanc, les últimes tres jornades han recuperat la força i no han perdut en cap d’elles. 1-0, contra la Rapitenca, 1-1 a casa el Reus i 2-0 contra el Tona. Com a visitants, però, dels 32 punts que acumulen, només n’han aconseguit 7 (1 victòria, 4 empats, i 5 derrotes).

El filial blanc-i-vermell, en canvi, segueix lluitant per allunyar-se de les brases. Amb 24 punts, només tenen les posicions de descens a un. D’aquest 24, 15 els han sumat com a locals. Tot i això, les dues últimes jornades han aconseguit puntuar amb un 7-3 contra el Vilafranca i un 0-0 al camp de la Montañesa.

En el partit d’anada al Municipal de Peralada, el resultat va ser d’1-0, guanyant els locals per la mínima. Aquest cop, ambdos equips necessiten els punts per o bé lluitar per l’ascens, o bé sortir de la part baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)