1a divisió

Gil Manzano eclipsa Vinicius

Polèmica. L’àrbitre va xiular el final del partit en una acció que va acabar en gol blanc

València 2 Real Madrid 2

VALÈNCIA:Mamardashvili; Foulquier, Diakhaby (Cenk, 89’), Mosquera, Gayà; Fran Pérez, (Peter Federico, 73’), Pepelu, Javi Guerra (Amallah, 73’), Sergi Canós (Hugo Guillamón, 57’); Yaremchuk (Diego López, 57’) i Hugo Duro.REAL MADRID:Lunin; Carvajal, Rüdiger, Tchouaméni, Mendy (Fran García, 72’); Valverde (Nacho, 86’), Kroos (Modric, 63’), Camavinga (Joselu, 72’), Bellingham; Rodrygo (Brahim, 63’) i Vinicius.GOLS:1-0 (27’) Hugo Duro. 2-0 (30’) Yaremchuk. 2-1 (45’+5) Vinicius. 2-2 (76’) Vinicius.ÀRBITRE:Gil Manzano (extremeny).T.G.:A Yaremchuk, Diakhaby, Vinicius, Valverde i Joselu.T.V.:A Bellingham.PÚBLIC:47.427 persones a Mestalla.

A València va passar de tot. Potser no van venir les càmeres del documental de Vinicius a enregistrar res, però el València-Madrid va tenir girs de guió i escenes de tot tipus. Del 2-0 al 2-2, amb revisions de VAR i una decisió final de Gil Manzano molt polèmica. I és que el col·legiat va xiular el final del partit mentre el Madrid atacava. A escassos segons d’una rematada de Bellingham que va acabar en un gol que hauria suposat la victòria. Els jugadors visitants es van menjar el col·legiat. De fet, el britànic va acabar expulsat. Però la decisió estava presa i els punts es van repartir, fet que permet al Girona i al Barça retallar-ne dos avui si guanyen.

Abans de tot això, el duel de Mestalla va arrencar amb un homenatge als afectats per l’incendi al barri del Campanar. A partir d’aquí, els focus estaven sobre la gespa i, especialment, sobre Vinicius. Els incidents de l’any passat es recordaven molt a Mestalla, que va xiular el davanter brasiler a cada acció. El futbolista, però, va acabar guanyant la partida amb un doblet. I és que el València es va situar amb un 2-0 a favor al cap de mitja hora de joc gràcies als gols d’Hugo Duro i Yaremchuk. Però una acció afortunada en l’última jugada de la primera part va donar vida al Madrid. Vinicius va retallar distàncies i va començar a decantar el partit cap a l’empat. Un empat que va arribar en el minut 76 i que va ser revisat per possible fora de joc. El VAR també va entrar en un penal xiulat sobre Hugo Duro que no ho era. Tot això, abans de l’acció polèmica final. Després d’un córner, i malgrat avisar que no hi hauria continuació, la jugada va seguir. L’àrbitre va posar-se el xiulet a la boca, però va vacil·lar dos cops abans de, finalment, xiular quan Brahim va centrar a l’àrea. El tercer xiulet va sonar mentre Bellingham rematava a gol. Indignació entre la plantilla visitant, que s’havia vist amb els tres punts a la butxaca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)