3a divisió FEF

Girona B i Peralada firmen taules en el duel gironí (1-1)

El duel gironí a Riudarenes entre Girona B i Peralada ha acabat en un just empat. Partit igualat on els locals han aconseguit avançar-se a la primera part i els visitants, fent una passa més a la segona, han sabut empatar-ho.

El partit ha començat molt anivellat. Primers 45 minuts sense clar dominador, i amb ocasions per tots dos conjunts. Però de la mateixa manera que els locals han estat els primers a arribar a porteria, també, més endavant, han estat els primers a obrir la llauna. Carles Garrido, el gran protagonista en l’atac dels gironins, ja ha fet perillar la porteria de Jonatan al minut 2. Però els xampanyers també han arribat a l’àrea de Lucas aviat amb una bona passada de Marc Gelmà que Jandro no ha pogut controlar bé. Arribats a la mitja hora de partit Almena ha estavellat la pilota contra el travesser després d’una bona jugada combinativa dels blanc-i-vermells. Al 37’ Júnior ha tingut la més clara dels verd-i-blancs. Centrada de Ferri a l’àrea de petita de Lucas que Júnior remata amb la closca, però surt fregant el pal llarg. Just després, al 39’, Carles Garrido que ja feia estona que martiritzava a Jonatan ha obert la llauna. El porter xampanyer ha rebutjat el primer xut dels locals i la pilota ha quedat penjada davant de Garrido que l’ha acabat d’endreçar. El Peralada n’ha tingut una abans del descans de la mà de Pol Gómez, però ha tornat a marxar per sobre el travesser.

Tornant dels vestidors, tot i que els locals no han abaixat el nivell, els homes d’Àlex Marsal han fet una passa endavant, i als primers minuts de la segona meitat, Marc Gelmà l’ha tinguda per empatar el partit. Després d’uns minuts intensos, el ritme del partit ha disminuït. Però el Peralada ja havia sortit amb el xip de revertir el guió i qui avisa no és traïdor. Quan faltaven deu minuts pel final, Sergi Romero ha fet el gol de l’empat. Centrada lateral que Ferri ha baixat amb el cap i el capità xampanyer ho ha acabat de rematar amb un xut ajustat al pal que ha valgut l’empat. Als últims minuts els blanc-i-vermells han acorralat a la seva àrea als altempordanesos després del reclam del capità gironí al seu equip: “Voleu guanyar o no?”. Però la pilota no ha volgut entrar, ni a la porteria de Jonatan. Ni tampoc a la de Lucas, al descompte, quan els visitants han provat una última ocasió.

Així, Peralada i Girona B s’han repartit un punt que ambdós conjunts els fa falta, als primers per apropar-se al play-off, i als segons per allunyar-se del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)