L’Olot fa tres travessers i no pot superar el cuer (0-0)

L’Olot ha empatat a zero contra el cuer, el Castelldefels, en un partit marcat pels travessers. Els garrotxins han estavellat fins a tres pilotes a la fusta i han acabat desesperats i trencant una ratxa de set victòries consecutives. Els de Pedro Dólera continuen líders però ara amb un avantatge de set punts respecte l’Hospitalet, el segon classificat, màxim rival en la lluita per l’ascens directe i el títol i proper adversari en la lliga, a la Feixa Llarga, el diumenge a les 12:30h.

La primera part ha estat de clar domini olotí, que ha gaudit de les millors ocasions de gol per anar al descans amb avantatge de més d’una diana. Tot just al minut 10, Maynau ha provat una vaselina a la qual Forés en l’intent d’introduir a dins de la porteria en última instància i ja sense angle, ha topat amb el travesser. Quatre minuts després, el porter del Castelldefels ha estat providencial aturant una rematada de Moha Chabboura i, en la tercera arribada clara dels de la Garrotxa, Forés ha tornat a estavellar una rematada al travesser amb la testa a centrada de Maynau (26’).

En els primers compassos de la segona part el joc ha estat més ensopit, el domini local ha estat total però als de Pedro Dólera els ha costat generar joc ofensiu. Les possessions a favor del bàndol olotí, però, cada vegada eren més llargues, fet que els permetia tancar al rival en el seu propi camp. En el 67’ Antonell ha tornat a ser clau a xut de Maynau des de la frontal i en el 73, Barnils ha fet el tercer travesser de l’Olot davant la desesperació dels presents al municipal, que no s’ho creien. En el tram final, els garrotxins ho han intentat tot però, o bé Antonell, o bé la falta d’idees i efectivitat han evitat que el marcador es mogués.