Duel gironí repartit

3a divisió FEF. El Girona B i el Peralada firmen taules a Riudarenes amb gols de Carles Garrido i Sergi Romero

Girona B 1 Peralada 1

GIRONA B:Lucas, Alegre, Comas, Antal, Selvi (Dmytro, 46’), Ot, Miguel (Enric García, 70’), Almansa, Almena, Carles Garrido (Dawda, 78’), Minso (Papa, 86’).PERALADA:Jonatan, Baró, Gallardo, Ferri, Sergi Romero, Pere Espuña (Llorenç, 59’), Marc Gelmà, Dani Gómez (Marc, 59’), Pol Gómez, Jandro i Junior (Iker, 59’).GOLS:1-0 (39’) Carles Garrido. 1-1 (79’) Sergi Romero.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Al local Dmytro i al visitant Sergi Romero.T.V.:Cap.

El duel gironí de la jornada 23 va acabar amb empat. Els locals es van avançar a la primera part, però a la segona els visitants van fer un pas endavant i van acabar arrencant un punt.

La primera part va estar molt anivellada, tant en ocasions com en possessió, però van ser els gironins els qui van aconseguir avançar-se. Carles Garrido, que ja feia estona que martiritzava Jonatan entre els pals, va firmar la diana dels locals. Al 39’, després que el porter xampanyer rebutgés un primer xut, la pilota va quedar morta davant Garrido, que la va acabar d’endreçar. Els xampanyers també van tenir ocasions per poder obrir el marcador, però totes van marxar per sobre del travesser. A la represa, els alt-empordanesos van sortir amb una marxa més. I, tot i que els gironins no van afluixar, qui avisa no és traïdor i, a deu minuts del final i havent generat ja més de dues ocasions, els homes d’Àlex Marsal van empatar el partit. Ferri va baixar una centrada lateral amb el cap, posant la feina fàcil al capità, Sergi Romero, que ho va acabar amb un xut amb l’esquerra. Als últims minuts de partit els blanc-i-vermells van acorralar els xampanyers al seu camp després d’una embranzida final generada per la situació complicada en la taula. Però les ganes no van ser suficients perquè la pilota entrés a la porteria de Joanatan. I, finalment, el Girona B i el Peralada van firmar taules i es van repartir els punts que els primers necessiten per no baixar i els segons pel play-off.