1a divisió FEF

El Cornellà-Nàstic es jugarà al Stage Front Stadium

La UE Cornellà ha emès un comunicat en el qual anuncia que el duel que disputarà contra el Gimnàstic de Tarragona, el proper 16 de març a les 17h, es jugarà al Stage Front Stadium, el camp on juga els seus partits el RCD Espanyol. Això ha estat possible en el marc del dia de la ciutat que se celebrarà durant tot el dia.

El dissabte 16 de març, des de les 13:30h, a l’explanada del Stage Front Staduim i el Nou Municipal de Cornellà hi haurà una fan zone amb animació i activitats per a totes les edats. A més, gràcies a les associacions de veïns es podran adquirir entrades pel matx amb l’objectiu de superar els 3.800 espectadors que van presenciar el duel entre el Cornellà i l’Eldenc del curs passat també a l’estadi blanc-i-blau.

El club del Baix Llobregat agraeix a l’Espanyol i a l’Ajuntament les gestions realitzades, i és que, el següent partit com a local del Cornellà, el 30 de març a les 16h contra el Dépor, es jugarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, també propietat el conjunt periquito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)