Més futbol

El sènior femení del Girona s’enfrontarà al Martinenc a Montilivi el 7 d’abril

El Girona femení tornarà a competir a Montilivi en partit oficial. Ho farà el diumenge 7 d’abril, a les 12 del migdia, contra el FC Martinenc, en la jornada 25 del Grup 1 de Preferent. L’enfrontament està organitzat pel club blanc-i-vermell per donar suposat a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple -FEM- i l’entrada a l’estadi serà lliure. Es podrà participar a un sorteig solidari per recaptar fons.

Segons apunta el club, el curs passat el partit del sènior femení contra el Sant Cugat va reunir més d’un miler d’aficionats a l’estadi de Montilivi. Es va celebrar dintre del marc del dia de la dona, al març. El juny de 2023, el Girona femení també va disputar un partit solidari per donar suport a FEM i es va jugar al Municipal de Vilablareix contra el Cerdanyola.

Un curs il·lusionant

El conjunt dirigit per Eduard Santmartín està en un moment dolç de la temporada. En el que portem de curs, el Girona tan sols ha perdut 3 partits dels 21 disputats. Actualment, no perd des del 21 d’octubre quan va rebre al líder de la classificació, el Llevant les Planes ’B’. Dels últims 14 enfrontaments, n’ha empatat quatre i n’ha guanyat 11. Aquests increïbles registres l’han portat a la part alta, tercers a la classificació. Les de Santmarín són el segon equip més golejador, amb 62 dianes a favor i només 21 en contra. Rut Cervera (14), Maria Peña (9), Miren Duque (8) i Emma Fernándz (8), són les màximes golejadores d’una plantilla molt jove i que confia en el nou talent que va sortint de la base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)