Champions

Mbappé menja a part

Champions League. L’atacant francès liquida la Real Sociedad amb un doblet i impulsa el PSG entrenat per Luis Enrique cap als quarts de final. En l’altre duel, el Bayern fa la feina i es classifica golejant el Lazio

Real Sociedad 1 PSG 2

REAL SOCIEDAD:Remiro; Traoré, Zubeldia (Pacheco, 77’), Le Normand, Galán; Zubimendi (Olasagasti, 83’), Merino, Brais Méndez (Turrientes, 61’); Becker (Barrenetxea, 61’), Oyarzábal (André Silva, 77’) i Kubo.PSG:Donnarumma; Achraf (Carlos Soler, 83’), Lucas Hernández, Beraldo, Nuno Mendes (Mukiele, 62’); Zaïre-Emery, Vitinha, Fabián (Ugarte, 77’); Barcola (Kang-in Lee, 46’), Dembélé (Kolo Muani, 83’) i Mbappé.GOLS:0-1 (15’) Mbappé. 0-2 (56’) Mbappé. 1-2 (89’) Merino.ÀRBITRE:Michael Oliver (anglès).T.G.:als locals Zubeldia i Kubo; als visitants Achraf, Nuno Mendes i Dembélé.T.V.:cap

Kylian Mbappé juga a una altra cosa. La realitat és que no hi ha un atacant més determinant, que sigui capaç de generar del no-res i que infongui més respecte en els rivals, ara mateix, en el planeta. Menja a part. El davanter de 25 anys va tornar-ho a palesar ahir al Reale Arena, on va impulsar el PSG cap als quarts de final, amb una sensacional actuació i dos gols amb els quals va liderar el triomf (1-2) de l’equip que orienta Luis Enrique davant la Real Sociedad.

L’empresa que tenia al davant el grup que entrena Imanol Alguacil –remuntar al PSG el 2-0 de l’anada– era majúscula i va estar lluny d’assolir-la. Passa per un moment delicat, l’equip guipuscoà, que en una setmana s’ha vist sense final de copa i fora de la Champions League, competició a la qual sembla que tardarà a tornar, ja que en la lliga està a 15 punts del quart classificat. La Real va mostrar ahir ben poc d’aquell conjunt agressiu que és, amb pilota i sense, i va sucumbir, com en l’anada, a la superioritat individual del conjunt parisenc, que representa, com ningú altre, Mbappé.

El de Bondy, que ja va marcar en l’anterior enfrontament al Parc dels Prínceps, va ser una altra vegada un malson per als txuri-urdin. En una posició diferent d’on acostuma a jugar, perquè aquest curs Luis Enrique l’està situant de davanter centre, ahir va partir des de l’esquerra, com més li agrada, i va causar estralls. El més rellevant que va fer va ser: només de començar el partit, regalar una diana a Barcola, que va fallar; després (15’), treure’s un golàs del barret que va aplanar el camí per als seus, i, finalment, en el segon temps (56’), sentenciar amb un gol en el contraatac marca de la casa.

Amb tot decidit, l’equip basc va recórrer a l’orgull, va empènyer i, finalment, Mikel Merino (89’) va aconseguir la diana de l’honor. Massa Mbappé –que suma 34 gols en 34 partits aquest curs– i massa PSG per a la Real.

Real Sociedad-PSG
Tornada: 1-2 Resultat global: 1-4
Bayern-Lazio
Tornada: 3-0 Resultat global: 3-1
Man. City-Copenhaguen
Tornada: avui (21 h) Anada: 3-1
Real Madrid-Leipzig
Tornada: avui (21 h) Anada: 1-0
Arsenal-Porto
Tornada: 12/3 (21 h) Anada: 0-1
Barça-Nàpols
Tornada: 12/3 (21 h) Anada: 1-1
Atlético-Inter
Tornada: 13/3 (21 h) Anada: 0-1
Dortmund-PSV
Tornada: 13/3 (21 h) Anada: 1-1

El Real Madrid se la juga avui amb el Leipzig

El conjunt madridista es juga aquesta nit (21 h) un lloc en els quarts de final de la competició, al Santiago Bernabéu, davant del Leipzig. Els blancs tenen l’avantatge de l’anada (0-1) però els alemanys ja van demostrar que els poden generar problemes, i si no hagués estat per l’actuació del porter Lunin el resultat hauria estat diferent. En l’altre duel del dia, el City no hauria de tenir problemes a casa amb el Copenhaguen després de la renda (1-3) obtinguda en el primer partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)