Champions

Kane dona aire al Bayern i a Tuchel

Bayern 3 Lazio 0

BAYERN:Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Guerreiro (Davies, 78’); Goretzka, Pavlovic; Musiala (Gnabry, 91’), Müller (Tel, 78’), Sané (Laimer, 89’); i Kane.LAZIO:Provedel; Marusic, Gila, Romagnoli, Pellegrini; Guendouzi, Vecino (Cataldi, 61’), Luis Alberto (Kamada, 80’); Felipe Anderson (Pedro, 75’), Immobile (Taty Castellanos, 61’) i Zaccagni (Isaksen, 61’).GOLS:1-0 (38’) Kane. 2-0 (45+2’). 3-0 (66’) Kane.ÀRBITRE:Slavko Vincic (eslovè).T.G.:als visitants Romagnoli, Pellegrini i Cataldi.T.V.:cap.

Thomas Tuchel marxarà, segur, a final de temporada, però no queda clar que l’acabi. Almenys, un partit més sí que dirigirà el Bayern. I és que, si l’equip bavarès no hagués remuntat l’1-0 amb el qual va sortir de l’Olímpic de Roma, la continuïtat immediata del tècnic hauria perillat de debò. El conjunt que orienta, però, va fer la feina i va golejar (3-0) un Lazio que no va oferir resposta. Kane, amb un doblet (38’ i 66’), en dues accions del que és, un golejador nat, va ser l’artífex de tot plegat. Müller (45+2’), que no s’apaga, també va contribuir al triomf. El Bayern i sembla que també Tuchel seran als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)