Champions

El City resol l’eliminatòria sense problemes (3-1)

Els de Pep Guardiola avancen cap als quarts de final de la Champions superant el Copenhaguen 6-2 en el global

El Manchester City continua viu en el camí cap a revalidar el títol de la Champions i ja és als quarts de final. Els de Pep Guardiola tenien la feina pràcticament enllestida després de guanyar 1-3 en l’anada dels vuitens de final al camp del Copenhaguen i aquesta nit han acabat de resoldre l’eliminatòria sense problemes guanyant 3-1 al Etihad Stadium en un partit en què fins i tot el de Santpedor ha reservat alguns dels titulars habituals.

Per si hi havia algun dubte el Manchester City ha sentenciat l’eliminatòria per la via ràpida. Akanji, en el minut 5 rematant de volea un córner, i Julián Álvarez, en el 9’ aprofitant el rebot d’un remat de cap de Rodri al travesser, han col·locat el 2-0 en el marcador. El Copenhaguen no ha abaixat els braços i Elyounoussi, amb un bon gol en el minut 29’, ha canviat lleugerament el guió amb el 2-1, que ha donat ales als danesos durant uns minuts. Tot i això, abans del descans, Haaland ha marcat el 3-1 amb un xut ajustat al pal (45+3’).

El Manchester City ja havia jugat amb el fre de mà posat en la primera part, però en la segona encara ha abaixat una marxa més, i és que el partit no ha tingut més història malgrat algunes ocasions puntuals del Copenhaguen i un travesser final del Manchester City en un xut de Rico Lewis.