Champions

El Madrid, a quarts amb expulsió perdonada a Vinícius (1-1)

Champions League

El Real Madrid estarà un any més en els quarts de final de la Champions després de sobreviure avui al Bernabéu contra un Leipzig que ha merescut un millor destí. La flor blanca en una pilota de Dani Olmo rebutjada pel travesser en el minut 90, la mala punteria d’Openda i la vista grossa del col·legiat italià Davide Massa que amb 0-0 ha perdonat l’expulsió a Vinícius per una agressió a Orbán amb el joc aturat han estat els millors aliats del conjunt blanc.

El Leipzig ha tingut el Madrid contra les cordes i en la primera meitat Openda ha malbaratat dues grans oportunitats en dues transicions. L’acció clau del partit ha arribat en el minut 53 quan Vinícius ha agredit Orbán al coll i Davide Massa ho ha deixat amb una simple targeta groga. La permissibilitat de sempre desl àrbitres amb Vinícius, en la lliga i també en la Champions.

Curiosament els dos protagonistes de l’acció han fet els dos gols. Vinícius ha marcat en el minut 65 després d’una recuperació de Kroos i d’una gran transició de Belligham. L’empat l’ha fet el central Orbán amb una gran rematada de cap.

Amb el Madrid demanant l’hora, el català Dani Olmo ha enviat una vaselina a la fusta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)