1a femenina

El Llevant les Planes no aixeca el cap (1-2)

L’equip de Sant Joan Despí perd contra el Granada, conjunt que ocupava zona de descens, i encadena onze jornades sense conèixer la victòria

El Llevant les Planes perd al camp municipal Les Planes contra el Granada (1-2), equip que estava situat en zona de descens, i continua sense poder sortir de l’espiral negativa de resultats. Lauri ha estat l’autora dels dos gols visitants, mentre que Jessica Martínez ha retallat distàncies en el tram final. Amb aquest resultat, el conjunt dirigit per Ferran Cabello encadena ja 11 jornades sense conèixer la victòria i no guanya des del passat 12 de novembre (3-1 davant el Tenerife).

Les andaluses s’han avançat ben aviat gràcies a una jugada col·lectiva que Lauri ha finalitzat dins l’àrea després de connectar amb una centrada de Laura Pérez des de la banda dreta (0-1, 9’). Les catalanes han tingut l’oportunitat de posar les taules abans del descans, però Sandra, la portera visitant, ha intervingut per evitar l’empat (39’).

El Granada ha ampliat l’avantatge un cop superada l’hora de partit en una acció novament protagonitzada per Lauri, com a golejadora, i Laura Pérez, com a assistent (0-2, 62’).

Les de Sant Joan Despí no li han perdut la cara a l’enfrontament i li han posat emoció amb un gol de Jessica Martínez (1-2, 82’). La reacció, però, ha arribat massa tard, i les locals no han pogut evitar la derrota.

Amb aquesta nova desfeta, el Llevant les Planes, que aquest curs tan sols ha guanyat dos partits com a local de 10 possibles, suma només quatre punts dels últims 33, i a manca que es disputin la resta de partits de la jornada 19, queda momentàniament a sis punts de la zona de descens, marcada pel Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)