1a femenina

Per no fer-s’hi mal

Lliga F. Giráldez podria fer rotacions a Zubieta contra la Real Sociedad de la catalana Natàlia Arroyo (14 h, DAZN)

El Barça torna a posar-se mans a la feina en la Lliga F. Pocs dies després de guanyar a San Mamés, el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez visita la Real Sociedad de la catalana Natàlia Arroyo a les dues de la tarda en la jornada 9 de la competició. El tècnic gallec comptarà amb la mateixa convocatòria que a Bilbao –amb els retorns de Rolfö i Alexia– i amb les jugadores del filial Vicky López i Martina. Es preveu alguna rotació a l’onze culer, sobretot per al mes de març que es preveu molt llarg: “Tenim vuit partits en 25 dies i hem d’afrontar aquest duel amb ganes per aconseguir els tres punts”, va dir Giráldez en la prèvia publicada pel club.

La Real va començar malament la temporada, però manté una bona dinàmica de resultats, tot i que no de sensacions al terreny de joc, sobretot en defensa; dels últims dotze partits entre copa i lliga, l’equip n’ha guanyat sis i n’ha empatat sis. Entre aquests, hi destaquen el triomf de copa al camp del Llevant o els empats contra el Madrid i l’Atlético de Madrid, el darrer enfrontament en l’anada de les semifinals.

Es preveu que Giráldez faci alguna rotació, amb vista al partit de tornada al Johan Cruyff contra l’Athletic, amb l’entrada de Patri, descansada, Viky, Pina o Cata Coll. També podria donar descans a Hansen i Mariona, i posar Brugts i Salma. En l’anada, el Barça va guanyar 3-0 la Real, amb dos gols de Hansen i un d’Alexia Putellas.

PODER DOSIFICAR

Amb la copa molt encarrilada, el Barça vol fer un pas endavant en la lliga per rotar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)