3a divisió FEF

El Girona B rasca un punt al 90’ a la Pobla de Mafumet

Tercer empat consecutiu del filial blanc-i-vermell. Els gironins han rascat un punt sobre la botzina a la Pobla de Mafumet, després que els locals obrissin la llauna just abans de marxar al descans.

Els gironins han aguantat tota la primera meitat amb el 0-0 al marcador. I quan semblava que aconseguien marxar al vestidor, com a mínim, sense anar per darrere. Però al 45’ l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels locals, que Joan Torrents s’ha encarregat de convertir en la primera diana de la Pobla. I amb només tres minuts d’afegit els de Sergi Mora no n’han fet prou per revertir el resultat i han hagut de marxar el descans perdent per la mínima.

A la represa els blanc-i-vermells han fet dos canvis, han sortit Ot i Enric García per deixar pas a Papa i Biel Farrés. El guió de partit, però, no ha canviat gaire. Fins al final. De la mateixa manera que els locals no han obert la llauna fins a l’últim minut de la primera meitat, els gironins han empatat el partit al 90’ amb un gol d’Almena. I així, el conjunt de Sergi Mora ha salvat un punt al Municipal de la Pobla i ha firmat el tercer empat consecutiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)