L’hora de la veritat per a l'Olot

3a divisió FEF. El conjunt dirigit per Pedro Dólera visita l’Hospitalet, l’actual segon classificat, aquest migdia (12:30 h)

Duel d’alçada. L’Olot visita aquest migdia (12:30 h) el camp de l’Hospitalet, l’actual segon.

Després d’una mala dinàmica els hospitalencs s’han recuperat encadenant ja dues victòries consecutives. Els actuals segons en la taula arriben amb 47 punts acumulats, set menys que els de Dólera, els líders. Per tant, els locals necessiten la victòria si no volen allunyar-se de la primera plaça i tenir opció de pujar directament. El conjunt dirigit per Joan Sánchez és l’equip més golejador del grup (38 gols), juntament amb l’Escala d’Aday Benítez.

Els olotins van empatar el camp de setmana passat contra el Castelldefels, però el coixí que han aconseguit havent guanyat les set jornades anteriors encara els deixa a set punts del rival d’avui. Tot i no aconseguir la victòria contra l’últim classificat en la jornada anterior, Dólera confia en els seus: “Anirem a l’Hospitalet a guanyar com sempre, a fer el nostre joc i a ser un equip valent. Confiem molt en aquest grup, en els grans partits sempre hem donat la cara”. En l’anada a Olot, els garrotxins van guanyar per la mínima amb un gol de Moha al 23’.

Avui el Municipal de l’Hospitalet de Llobregat acollirà el líder per disputar la 24a jornada, l’hora de la veritat. El partit es podrà seguir per la Xarxa Més, Olot televisió i Ràdio Olot.