3a divisió FEF

L’Escala visita el Peralada per la tornada del derbi altempordanès

3a divisió FEF. Els dos conjunts de l’Alt Empordà s’enfrontaran aquesta tarda (16:30 h) al Municipal de Peralada

Després del duel gironí contra el Girona B. el Peralada torna a casa per disputar el derbi altempordanès contra l’Escala aquesta tarda (16:30).

Els anxovencs arriben després d’haver guanyat per 3-1 a la Montañesa i encadenen dues victòries consecutives. El conjunt dirigit per Aday Benítez acumula un total de 32 punts que els deixen en la novena posició i són l’equip més golejador del grup (38 gols) juntament amb el segon classificat, l’Hospitalet. Però també són l’equip més golejat amb 42 gols en contra.

Els xampanyers venen d’empatar a Riudarenes, contra el filial blanc-i-vermell (1-1). Però en els últims dos partits a casa han aconseguit la victòria, 2-0 contra el Tona i 1-0 contra la Rapitenca. Amb un punt més que el rival d’avui, 33, el conjunt d’Àlex Marsal és l’actual sisè, a les portes de les posicions de play-off per només un punt.

En el partit d’anada al Nou Miramar, els escalencs van guanyar per la mínima amb un gol de Pime al 31. El derbi d’avui al Municipal de Peralada decidirà quin dels dos conjunts altempordanesos acabava la jornada per davant de l’altre en la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)