1a divisió

Dos autogols ajuden un fluix Madrid a superar el Celta (4-0)

Les victòries de Girona i Barça no han pressionat al Madrid, que ha superat la prova contra el Celta (4-0) sense brillar. No ha estat un bon partit dels blancs que han tingut problemes per generar en molts moments i semblava que continuessin vivint en el duel contra el Leipzig en què els alemanys van ser superiors.

Guaita, porter del Celta, ha estat un dels protagonistes del duel. Per a bé i per a mal. Ell ha evitat el primer gol de Camavinga en un córner (7’) i s’ha multiplicat en l’acció que acabat en l’1-0. També en un servei de cantonada, Rüdiger ha saltat més que ningú, però Guaita ha tret la rematada de l’alemany i la que ha recollit Vinicius. La pilota, però, ha tornat a caure als peus del brasiler, que no ha fallat (21’). Encara abans del descans, el porter visitant ha tret un xut de Rodrygo amb el peu (35’). El Celta ha tingut l’empat en l’última del primer temps, però el remat de Luca de la Torre ha sortit per damunt del travesser (45’+2).

Ja en la represa, Vinicius ha tornat a protagonitzar una jugada innecessària. Dos jugadors del Celta han intentat frenar-lo fent una falta tàctica i sense cap mala intenció. De fet, Mingueza l’ha agafat de la samarreta i ha vist la targeta groga per això. Però Vinicius no s’ho ha pres bé i ha empès el futbolista català sense cap motiu. Melero López, però, només li ha mostrat targeta groga (54’). El Madrid no ha pogut respirar fins al minut 80. De nou en un córner, Rüdiger ha rematat al travesser. Mala sort per a Guaita, ja que la pilota li ha rebotat i ha acabat entrant en la porteria (80’). El porter encara ha evitat el tercer de Joselu abans del xiulet final (86’). La mala sort del Celta no ha cessat, ja que Carlos Domínguez també s’ha marcat en pròpia porteria (88’). Ja en l’afegit, Arda Güler ha tancat la golejada (90’+4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)