1a divisió

Massa premi per al Madrid

1a divisió. El conjunt de Carlo Ancelotti, gris, supera el Celta amb un excessiu 4-0 marcat per dos autogols visitants. Vinicius va vorejar l’expulsió per una empenta innecessària a Mingueza

Real Madrid 4 Celta 0

MADRID:Lunin; Lucas Vázquez, Rüdiger, Nacho, Mendy; Modric (Kroos, 83’), Valverde, Camavinga (Ceballos, 89’), Brahim (Tchouaméni, 83’); Rodrygo (Joselu, 74’) i Vinicius (Güler, 89’).CELTA:Guaita; Mingueza (Sotelo, 77’), Manquillo, Starfelt, Núñez, Manu S. (Cervi, 60’); De la Torre, Beltrán (Carlos, 77’), Bamba (Allende,60’); Aspas i Larsen (Douvikas, 83’).GOLS:1-0 (21’) Vinicius. 2-0 (80’) Guaita, en pròpia porteria. 3-0 (88’) Carlos, en pròpia porteria. 4-0 (90’+4) Arda Güler.ÀRBITRE:Melero López.T.G.:Camavinga, Vini, De la Torre, Mingueza i Manquillo.

El Madrid va superar les dues proves de la setmana amb més pena que glòria. Dimecres, va ser l’accés als quarts de la lliga de campions després de patir i demanar l’hora contra el Leipzig. Ahir, un triomf contra el Celta un pèl enganyós. I és que el 4-0 final no il·lustra el que es va veure sobre la gespa. Els blancs van oferir un pobre partit, un cop més, però dues accions desafortunades dels gallecs van aplanar el camí d’una victòria que permet al Madrid mantenir la distància amb Girona i Barça al capdavant de la lliga.

Els de Carlo Ancelotti van inaugurar l’electrònic després d’un córner. Guaita va treure les dues primeres rematades de Rüdiger i Vinicius, però la pilota va tornar a caure als peus del brasiler, que no va fallar. No va ser fins al 80’ que el Madrid no va respirar. Guaita es va fer en pròpia porteria el 2-0. La pilota va rebotar en ell després d’un cop de cap de Rüdiger al travesser. El càstig per al Celta va continuar quan Carlos Domínguez també es va marcar en pròpia porteria. Ja en l’afegit, Arda Güler va marcar el seu primer gol com a futbolista del Madrid.

Vinicius i els errors

Abans de tot això, i amb 1-0 en el marcador, Vinicius va tornar a deixar una acció polèmica. El brasiler va repetir el que havia fet dimecres contra el Leipzig, quan va empènyer de manera innecessària un jugador visitant. Ahir, igual. Mingueza li va fer una falta tàctica sense cap mala intenció, agafant-lo de la samarreta i sense fer ús de la força. Vinicius, però, no s’ho va prendre gens bé i va fer caure el futbolista català sense motius. Melero López va resoldre l’acció amb una targeta groga per al brasiler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)