Champions

L’Arsenal supera el Porto en la tanda de penals i ja és als quarts de la Champions

L’Arsenal serà al bombo del sorteig dels quarts de final de la Champions que es farà aquest divendres. Eliminatòria de màxima igualtat entre portuguesos i anglesos, que s’ha decidit en la tanda de penals després que Trossard igualés l’eliminatòria amb un gol en el tram final de la primera part (41’). David Raya ha estat el gran heroi de la tanda de penals.

El Porto ha sortit a l’Emirates Stadium sense complexos, demostrant tenir una gran personalitat i amb un molt bon nivell de futbol. De fet, l’equip portuguès ha disposat de la primera ocasió més clara amb un xut molt potent d’Evanilson que ha aturat sota pals David Raya de manera providencial (21’). Els d’Arteta intentaven dominar el duel, però no aconseguien generar perill davant un equip molt ben plantat. Quan més bé estava fent les coses el Porto, ha aparegut la màgia d’Odegaard per igualar l’eliminatòria. En el minut 41, el noruec ha filtrat una passada a l’espai i de primeres Trossard ha definit a la perfecció per enviar la pilota al fons de la xarxa.

A la represa, l’Arsenal ha fet un pas endavant, arribant amb més insistència a l’àrea rival. En el minut 67, Odegaard, aprofitant una errada de Pepe, ha pogut fer el segon gol, però la seva diana ha estat anul·lada per una falta prèvia en atac. Després d’uns minuts amb molt joc al mig del camp, Odegard i Saka han disposat d’una doble oportunitat. La primera l’ha parat Diogo Costa i l’altre ha marxat fora. Els anglesos han buscat a la desesperada el gol de la victòria fins a l’últim instant, però aquest no ha arribat i s’ha arribat a la pròrroga. Resistència agònica del Porto en defensa per mantenir viva l’eliminatòria.

En la pròrroga, l’Arsenal ha continuat dominant el duel, però el Porto no ha defallit i ha enviat l’eliminatòria a la tanda de penals. Des dels onze metres, els anglesos han estat més encertats i s’han classificat per als quarts de final de la Champions després de 14 anys sense fer-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)