1a divisió

L’Almeria destitueix Garitano i aposta per Pepe Mel

Pràcticament només faltava que fos oficial i l’Almeria ho ha confirmat. Gaizka Garitano deixa de ser l’entrenador del conjunt andalús. En un breu comunicat, l’Almeria explica que totes dues parts han arribat a un acord per acabar amb el contracte que els unia i ha volgut agrair la seva feina a la banqueta.

El tècnic basc va arribar al club el passat mes d’octubre, ocupant el càrrec que fins llavors havia ocupat Vicente Moreno. L’entrenador del filial, Alberto Lasarte, es va fer càrrec de l’equip durant dos partits, però Garitano va firmar fins a final de temporada, però ara el club busca un canvi de rumb per intentar una salvació gairebé impossible. L’Almeria és cuer i no ha guanyat ni un sol partit. Té només 10 punts i està a 14 de la permanència quan en queden 30 per disputar.

La confirmació del seu substitut no s’ha fet esperar. Pepe Mel, que torna a Espanya després d’una experiència a Grècia. Es farà càrrec de l’equip fins a final de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)