Més futbol

Pau Cubarsí entra en la llista de l’absoluta espanyola

El seleccionador absolut estatal, Luis de la Fuente, ha anunciat la llista de 26 futbolistes convocats per disputar els dos propers amistosos que disputarà el combinat espanyol contra Colòmbia a Londres el divendres 22 de març i el Brasil al Bernabéu el dimarts 26 de març, coincidint amb la propera aturada per compromisos internacionals. La principal novetat entre els citats és el blaugrana Pau Cubarsí de 17 anys i nascut a Estanyol. A més, crida l’atenció la primera cita de Vivian (Athletic) o el retorn de Pablo Sarabia, actualment al Wolverhampton. En la llista de 26 jugadors només hi ha el propi Cubarsí i Lamine Yamal, de setze anys, com a blaugrana, mentre que el Madrid també aporta dos futbolistes, Carvajal i Joselu –David Raya, Dani Olmo i Gerard Moreno són els catalans de la llista a més dels dos jugadors culers.

La llista completa està formada per:

Porters:

Unai Simón, David Raya i Remiro

Defenses:

Carvajal, Jesús Navas, Pedro Porro, Le Normand, Laporte, Dani Vivian, Pau Cubarsí, Gayá i Grimaldo.

Migcampistes:

Rodri, Zubimendi, Baena, Mikel Merino, Fabián i Sancet

Davanters:

Nico Williams, Joselu, Oyarzabal, Lamine Yamal, Dani Olmo, Pablo Sarabia, Gerard Moreno, Morata

El Girona perd Aleix Garcia com a representant en una llista on tampoc hi són Eric Garcia ni Miguel Gutiérrez, els altres destacats del conjunt blanc-i-vermell que havien cridat l’atenció al seleccionador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)