1a divisió FEF

El Barça Atlètic fa la feina a Terol (2-4)

1a divisió FEF. Un filial blaugrana efectiu aconsegueix la victòria a Pinilla i encadena la novena jornada sense conèixer la derrota

Un Barça Atlètic efectiu s’enduu la victòria a Pinilla i encadena la novena jornada sense perdre. Els homes De Rafa Márquez pràcticament han sentenciat el partit a la primera meitat marxant als vestidors amb un 0-3. I tot i que el Terol (en zona de descens) ha provat de girar el guió a la segona meitat. Els culers ja tenien prou coixí i encara han fet el quart deixant sense opcions als locals.

Els barcelonins van començar de la millor manera, obrint la llauna al minut 6. Naim García va firmar el primer del partit. Acomodant-se la pilota a l’esquerra després de la passada de Bernal, Naim, des de més enllà del vèrtex de l’àrea local, es treu de la màniga un xut que a directe a l’escaire i deixa al porter local sense opcions. I tot i que durant els primers vint minuts la possessió ha estat repartida entre els dos conjunts el Barça ha estat l’únic que ha sabut materialitzar les ocasions. I no només amb el primer xut de Naim. Al 24’ ha arribat la segona diana firmada per Mbacke. Falta frontal uns metres enllà de la frontal de l’àrea del Terol. El Barça centra la pilota, la defensa local la rebutja, però els culers tornen a insistir. Darvich la baixa a la frontal i prova un primer xut que toca un defensa i Mbacke apareix per enviar-la al fons de la xarxa amb la closca. I encara han tingut temps per un més. Al 42’, Naim ha entrat a l’àrea dels locals per la dreta, centra ras enrere al punt de penal des d’on, Darvich, amb l’interior anota el tercer. I amb el 3-0 al marcador els locals han desfilat cap al vestidor.

Tornant del descans Unai ha tingut la primera després d’una bona transició de l’equip que ha acabat en córner. Però en aquesta segona meitat l’efectivitat no ha estat tan bona. Arribats al 60’ el local Aitor Pascual ha aprofitat una pilota morta a l’àrea per marcar el primer del Terol i retallar distàncies. Deu minuts després i amb una bona aturada d’Astralaga pel mig, els blaugranes han reaccionat amb l’1-4. Cuéllar ha enganyat al seu defensor per fer l’assistència a Naim, que amb un xut creuat ha fet sumar el quart al marcador. Però a Pinilla hi havia ganes de gols i Facu García ha anotat la segona diana pels locals al descompte. Però el Terol s’ha despertat tard i ja no hi ha hagut temps per més. Així, el Barça Atlètic continua en la bona dinàmica on ja encadenen nou partits sense perdre.