3a divisió FEF

El Girona B vol trencar amb els empats contra la FE Grama

3a divisió FEF. El conjunt dirigit per Sergi Mora encadena tres empats consecutius i rep la FE Grama aquest migdia a Riudarenes (12 h)

El filial blanc-i-vermell porta tres partits consecutius empatant. Avui tenen l’oportunitat de trencar amb aquesta dinàmica i endur-se els tres punts a casa contra la FE Grama (12 h).

Els de Santa Coloma de Gramenet són els actuals onzens en la taula amb 30 punts. El cap de setmana anterior van aconseguir la victòria per 3-1 contra el Tona després d’encadenar cinc partits perdent.

Els gironins només se salven del descens pel gol avarage. En l’actual 15a posició, els de Sergi Mora tenen els mateixos punts que la Rapitenca (26), primer equip en zona de descens. Si volen començar a fer camí cap a la permanència, els blanc-i-vermells hauran de començar a puntuar de 3 en 3 i no d’un en un com en els últims tres partits,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)