Més futbol

La SWIT Cup 2024 comptarà amb 126 equips femenins

El torneig es disputarà del 28 al 31 de març a Sabadell

La setmana que ve, Sabadell acollirà la segona edició de la SWIT Cup, un dels tornejos més importants de futbol femení de Catalunya. Concretament, serà del 28 al 31 març.

L’esdeveniment, organitzat per Swit Sport S.L, ha estat presentat aquest matí. Enguany hi participaran 126 equips i prop de 1.800 jugadores d’entre 8 i 19 anys. Un creixement espectacular, ja que en la primera edició hi van competir 49 equips i 647 futbolistes.

La competició començarà el pròxim dijous, 28 de març, al migdia. Divendres 29 i dissabte 30 es disputaran partits des de les 9 del matí fins les 9 de la nit. La SWIT Cup 2024 acabarà diumenge 31 de març al Complex Esportiu de Sant Oleguer amb la disputa de les finals. D’entre els clubs confirmats, molts competeixen a l es màximes categories del futbol espanyol com el Barça, el Llevant les Planes, l’Espanyol, el Sevilla, el Vila-real, el Betis, el Madrid CFF o el València. També hi haurà equips estrangers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)