Més futbol

El Chelsea es postula com a possible rival del Barça (0-3)

Els quarts de final de la Champions femenina han arrencat aquesta tarda i ho han fet amb un partit que, de ben segur, s’ha seguit amb atenció des del Barça. I és que s’enfrontaven l’Ajax i el Chelsea a Amsterdam. Tots dos estan a la banda del quadre del conjunt blaugrana. Per tant, d’aquesta eliminatòria sortiria el rival de l’equip de Jonatan Giráldez en unes hipotètiques semifinals.

I sembla ser que hi ha un gran candidat a accedir a la pròxima ronda. El Chelsea, que ja va ser rival de les blaugrana en les semifinals de la temporada passada, ha superat a l’Ajax per un clar 0-3 en el duel d’anada. El partit ha començat obert i les neerlandeses han enviat una pilota al pal. A partir d’aquí, però, el Chelsea ha posat una marxa més i ha encarrilat el duel amb dos gols abans del descans, obra de Lauren James (19’) i Nüsken (44’). La jugadora alemanya ha fet també el tercer en el tram final (83’)xx.

El Lió pateix, però guanya

El conjunt francès ha començat perdent contra el Benfica, equip que va ser capaç d’empatar contra el Barça, gràcies a una diana d’Andreia Faria. En la segona part, però, el Lió ha fet un pas endavant i ha capgirat el resultat (1-2) amb els gols de Cascarino i Däbritz.