2a divisió FEF

Domini català en les primeres posicions del grup 3 de 2a divisió FEF

Quatre equips catalans ocupen les quatre primeres places de la categoria

La victòria que va aconseguir el passat diumenge el Sant Andreu al camp de la Peña Deportiva juntament amb l’empat de l’Hèrcules amb La Nucía, fa que el grup 3 de la 2a divisió FEF presenti quatre equips catalans al capdavant de la classificació.

El líder, el Badalona Futur, qui no perd des de mitjans de novembre, va derrotar en aquesta jornada passada al Torrent, i suma ja 55 punts, quatre més que el seu perseguidor, el Lleida, que amb la victòria del passat dissabte davant el Formentera, supera a l’Europa, que va caure per 4 a 1 al camp del Terrassa.

Els quatre equips catalans, juntament amb l’Hèrcules, estan molt ben posicionats per entrar al play-off d’ascens a 1a FEF, i més encara després de la derrota de l’Espanyol B, que perd pistonada en sisena posició.

Resten set jornades de lliga apassionants, i una propera jornada en la que s’enfronten el Sant Andreu i el Badalona Futur al Narcís Sala, partit que pot ser clau per veure quines són les aspiracions dels andreuencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)