1a divisió

La Liga acusa el Madrid d’intentar influir en les decisions arbitrals

LaLiga ha emès aquest dimecres un comunicat per defensar l’àrbitre Martínez Munuera, denunciat pel Real Madrid per la seva redacció de l’acta del partit entre el conjunt blanc i l’Osasuna, així com a tot el col·lectiu arbitral.

LaLiga considera que aquesta denúncia “és una manifestació més de la campanya empresa pel Madrid contra els àrbitres espanyols, amb la presumible intenció de pressionar a l’esmentat estament i obtenir un avantatge competitiu amb les decisions que el col·lectiu ha de prendre”. “Tal com ha indicat i acreditat el Comitè Tècnic d’Àrbitres, la forma de procedir del Sr. Martínez Munuera ha estat irreprotxable i s’ha ajustat escrupolosament a la normativa que regeix l’actuació arbitral”, continua el comunicat. Per últim, LaLiga considera que “ha d’evitar-se qualsevol conducta que erosioni la integritat de la competició” i mostra la seva preocupació i rebuig “davant aquest tipus d’actuacions realitzades repetidament pel Real Madrid que van en contra dels valors esmentats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)